'' Pocket Scrapbooking: De basis voor 2014

11 januari 2014

De basis voor 2014


Yay, ik ben officieel begonnen met het vullen van mijn eerste week van Project Life 2014. Dit jaar heb ik gekozen voor de albums en insteekhoezen van Becky Higgins, gevuld met journaling- en fillercards uit de papierlijn van Papermania. De core kits van Becky Higgins zijn ook prachtig, maar vaak met Engelstalige details en ik heb ze liever blanco of met Nederlandse tekst. Maar pin me er niet op vast; mezelf kennende zal ik vast nog wel wat meer spullen inslaan voordat 2014 voorbij is. Dit zijn de spullen waar ik dit jaar in eerste instantie mee aan de slag ga:


Album: 'Blush' van Becky Higgins.


Photo Pockets: Big Variety Pack 2.
Voor mijn Instagram foto's: Photo Pocket Pages Design I. 
Ik hoop veel Instagram foto's te kunnen gaan gebruiken. Love them!
Papier voor filler cards en journaling cards: 'Happy Days' van Papermania.
Designer Die Cuts: 'Happy Days' van Papermania.Voor de grotere Lay Outs die ik graag maak van
vakanties en uitstapjes: Designstax 'Happy Days' 
van Papermania, 30,5 bij 30,5 cm.Van Fancy Pants Designs 'Collecting Moments' 4 bij 6 inch Brag Pad.

Ik ben blij dat ik niet meer hoef te werken op de vierkante millimeter, zoals in mijn kleinere albums van voorgaande jaren. Er is nét iets meer ruimte voor foto's en verhalen in een album van 30,5 bij 30,5 cm.

Ik ben erg blij met de papierlijn van Papermania: lekker retro en vrolijk maar niet te uitbundig.

Ik ben blij dat ik de meeste journalingcards zelf heb gemaakt. Het album past daardoor net iets beter bij me. Het is een lekker mengelmoesje bij elkaar.

Ik ben blij dat de meeste fillercards alvast in de insteekhoezen zitten, zodat het meeste 'voorwerk' al is gedaan. Dit jaar houd ik het bij simpel en gemakkelijk.

Maar vooral: ik ben blij dat ik het gevoel heb dat ik met iets nieuws begonnen ben, terwijl ik dit al jaren doe. Dat een nieuwe papierlijn en een nieuw soort album zo veel verschil kan maken!

Tabee,
Monique