'' Pocket Scrapbooking: Fresh start

06 januari 2014

Fresh start

Allereerst de beste wensen voor 2014! Ik hoop dat je een heerlijk jaar tegemoet gaat met veel plezier van Project Life, of het nu je eerste pocket album is of dat je al enige jaren meedraait.

Gaandeweg krijgt mijn nieuwe album voor het komende jaar al meer vorm. Hoewel ik niet had gedacht dat ik mijn 'oude' systeem van multomappen en insteekhoezen op A4 formaat nog eens veranderen zou, ben ik toch overstag gegaan voor de originele produkten van Becky Higgins op het formaat van 30,5 bij 30,5 cm. Sinds kort zijn haar produkten ook in de Nederlandse webshops en op hobbybeurzen te krijgen. Allemaal nét iets gemakkelijker dan importeren uit het buitenland. in 2013 had ik nog vier fotomappen nodig om één jaar te documenteren en dat neemt mij te veel ruimte in. Mijn voornemen voor PL 2014: maximaal twee albums en liefst allemaal zo simpel en gemakkelijk mogelijk. Dus: geen losse insteekmapjes meer met schetsen van de lay-outs maar direct alle memorabilia en teksten opschrijven en in de insteekhoezen stoppen. De weekkaarten heb ik al ontworpen, geprint en uitgesneden, de filler cards alvast in de hoezen gestopt en ik heb een flink aantal journaling cards op voorraad. Het album ligt klaar om gevuld te worden met alle goeds dat het komende jaar brengen zal!


Waar ik erg blij mee ben is mijn nieuwe voorraadbak waar ik al mijn PL spullen handig in kan opbergen. Hij staat in de boekenkast in de woonkamer zodat ik alles voor het grijpen heb als ik tussendoor aan de slag wil.Dit handige bakje vond ik bij de kantoorboekhandel, eigenlijk is het een pennenbakje maar ik kan er perfect mijn letters en embellishments in kwijt!

Een fijne week verder.

Groetjes,
Monique